Deutsche Hospitality, H World International oldu - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Deutsche Hospitality, H World International oldu
Yeni ortak girişim ve otel sözleşmeleri şirketin küresel büyümeye odaklandığının altını çiziyor.
Deutsche Hospitality, H World International oldu

Deutsche Hospitality, H World'ün Çin dışına yayılmasını teşvik etmek amacıyla adını H World International olarak değiştiriyor. Tüm H World International markaları, küresel sadakat programının ve çevrimiçi rezervasyon platformu H Rewards'un bir parçası olacak.

Marka ailesinde Steigenberger Icons, Steigenberger Porsche Design Hotels, Steigenberger Hotels & Resorts, Jaz in the City, House of Beats, IntercityHotel, Maxx ve Zleep Hotels yer alıyor.

Uluslararası marka ailesinin yeni üyesi, H World'ün Çin'deki en hızlı büyüyen orta ölçekli markalarından biri olan Ji Hotel'dir. Yakın zamanda entegre edilen Ji Hotel Orchard Singapore, Çin dışında türünün ilk örneğidir.

H World CEO'su Jin Hui, "İsmin H World International olarak değişmesiyle, uluslararası büyümede yeni bir sayfa açıyoruz ve böylece Çin'deki kapsamlı varlığımızı tamamlıyoruz" dedi. “Bu, küresel bir ekiple başarılı bir küresel otel grubu olma hedefimize doğru önemli bir adımdır.”

Oliver Bonke, eski Deutsche Hospitality'nin kanıtlanmış yönetim ekibinin yanı sıra H World International'ın CEO'su olarak görev yapacak. H World International'ın CFO'su Oliver Bonke ve Choon Wah Wong, Steigenberger Hotels GmbH'nin genel müdürleri olarak kalacaklar. H World International, Avrupa, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika (MEIA) ile Asya-Pasifik bölgesinin (APAC) büyüme bölgelerini kapsamaktadır.

“Tüm farklı markalarımızı önemli küresel pazarlara getirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Sahipler ve yatırımcılar için cazip değer teklifimiz sayesinde, çalışanlarımıza dünya çapında kariyer fırsatları ve 218 milyon H Rewards üyesine daha fazla seçenek, daha fazla destinasyonda ve daha fazla markayla daha da cazip bir otel portföyü sunabiliyoruz" diyor Oliver Bonke.


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,