Radisson Otel Grubu, iddialı büyüme planını gerçekleştirmeyi sürdürüyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Radisson Otel Grubu, iddialı büyüme planını gerçekleştirmeyi sürdürüyor
Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Youne,"Birinci çeyrekte, EMEA’nın yanı sıra APAC bölgesinde olağanüstü büyüme kaydettik ve DACH, KSA, Çin, Tayland, Vietnam, Avustralya ve Hindistan'a güçlü bir şekilde odaklandık" dedi.
Radisson Otel Grubu, iddialı büyüme planını gerçekleştirmeyi sürdürüyor

Radisson Otel Grubu, EMEA ve APAC bölgelerinde 9 farklı markasıyla iddialı büyüme ve gelişme planını sürdürürken, 2023'e birçok önemli otel imzası ve açılışıyla başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu, 'iddialı' büyüme planını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Radisson Otel Grubu, 2023'ün ilk çeyreğinde, İtalya’da lüks yaşam tarzı segmentindeki 5'inci Radisson Collection tesisi olan Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan'ın yanı sıra Litvanya'daki ilk Radisson Collection tesisini açtı. Grup ayrıca, Brüksel'deki ikinci Radisson Collection tesisi, Radisson Collection The National Hotel, Brüksel, Orta Asya'daki ilk Radisson Collection tesisi, Radisson Collection Hotel, Taşkent ve Nijerya'daki üçüncü tesisi için anlaşma imzaladı. Radisson Collection portföyünde yapım aşamasında ve faaliyette olan 50'den fazla otel bulunuyor.

DACH bölgesinde büyüme planlarını hızlandıran Radisson Otel Grubu, bu yılın ikinci yarısında açılması planlanan Radisson Blu Hotel at Porsche Design Tower Stuttgart, 447 oda ve rezidans ile Zürih’teki en büyük tesis olacak. Grubun Zürih'teki ikinci Radisson oteli dahil olmak üzere, bu yıl 1.800'den fazla odaya sahip 4 otelin daha açılması planlanıyor.

Grup, 2023'e Berlin’deki ilk Radisson Individuals oteli olarak 701 odalı ünlü Berlin Hotel ile anlaşma imzalayarak başladı ve hemen ardından Münih Havalimanı'nda bir Radisson Individuals oteli ile anlaşma yapıldı.

Bu yıl ilerleyen tarihlerde grup, Dresden ve Dortmund’da 2 yeni prizeotel tesisi açmayı planlıyor ve ardından 2023'ün birinci çeyreğinde anlaşma yapılan Osnabrück’te bir prizeotel tesisi daha açacak.

Yeni ve mevcut tüm prizeotel tesislerinde, markanın bütüncül sürdürülebilirlik taahhüdü prizePromise uygulamaya konulacak. Bu taahhüt kapsamında, yüzde 100 karbon nötr konaklama, yeşil kat hizmetleri, tek kullanımlık plastiklerin kaldırılması, Otel Sürdürülebilirlik Temelleri ve 2050'ye 'net sıfır' hedefiyle uyumlu girişimler yer alıyor.

Radisson Otel Grubu, bu yılın başında Çin’de sınırların yeniden açılmasıyla yaklaşık 20 otel anlaşması ve açılışı gerçekleştirdi. Bu yeni anlaşmalar ve açılışlarla Radisson Otel Grubu, güçlü geçirilen 2022’nin ardından APAC bölgesinde 2021'e kıyasla yüzde 40 daha fazla anlaşma gerçekleştirdi ve Çin'de 80 otel açtı.

- '2023 yılına güçlü anlaşmalar ve açılışlarla başladık'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes, 2023 yılına mülk sahipleri için daha fazla fırsat ve konuklar için daha fazla olanak yaratmak adına güçlü anlaşmalar ve açılışlarla başladıklarını belirterek, 'Birinci çeyrekte, EMEA’nın yanı sıra APAC bölgesinde olağanüstü büyüme kaydettik ve DACH, KSA, Çin, Tayland, Vietnam, Avustralya ve Hindistan'a güçlü bir şekilde odaklandık. Şehir ve tatil oteli markalarından oluşan benzersiz portföyümüz, Radisson Blu’nun Avrupa’daki en büyük üst segment marka ve Radisson'un EMEA’da en hızlı büyüyen marka olarak konumunu pekiştiriyor.' ifadelerini kullandı.

Faaliyette ve yapım aşamasında olan 370'ten fazla otelle 10 yılı aşkın süredir Avrupa’daki üst segment marka olan Radisson Blu, Fransa’da Radisson Blu Grand Hotel & Spa, Malo-les-Bains, Grubun Polonya’daki 18'inci oteli Radisson Blu Resort & Conference Center, Ostroda ve grubun Lanzarote’deki ilk tesisi Radisson Blu Resort Lanzarote'nin açılmasıyla birlikte katlanarak büyümeyi sürdürdü.

Birinci çeyrekteki önemli anlaşmalar ve açılışlar arasında grubun Riyad'daki 8'inci oteli Radisson Blu Hotel, Riyadh Convention & Exhibition Center'ın yanı sıra Radisson Blu Hotel & Residences, Islamabad yer alıyor.

- Radisson Otel Grubu, Hindistan'daki 25'inci yılını kutluyor

Verilen bilgiye göre, grubun Radisson markası, Yunanistan, Suudi Arabistan, İtalya ve Pakistan'daki yeni otel anlaşmaları ve açılışlarıyla EMEA’da en hızlı büyüyen üst segment marka olmaya devam etti ve markanın ayak izini faaliyette ve yapım aşamasında olan 150'den fazla otele çıkardı.

Radisson Hotel Islamabad Multi Gardens, Radisson Hotel Bahria Town, Islamabad ve Park Inn by Radisson Serviced Apartments Islamabad anlaşmaları, grubun Güney Asya pazarında ayak izini genişletme taahhüdünü vurguluyor. 60'tan fazla şehre yayılan 100'ün üzerinde otelle en hızlı büyüyen uluslararası otel zinciri olmayı hedefleyen Radisson Otel Grubu, bu yıl gerçek bir kilometre taşına imza atarak Hindistan’daki 25'inci yılını kutluyor.

Radisson Otel Grubu Güney Asya, grubun kültürel inançlarının ve 'Evet, Yapabilirim' hizmet anlayışının bir göstergesi olarak, Hindistan’da 'Great Place to Work (Çalışmak için harika bir yer)' sertifikası aldı.

Bölgedeki diğer pazarlarda grup, Phuket Patong Plajı’ndaki Radisson RED oteliyle anlaşması, Bangkok’ta yeni Radisson oteli ve Radisson Resort & Spa Hua Hin’in açılışı ve grubun Vietnam'daki ilk Radisson Collection oteliyle anlaşma imzalamasıyla Tayland'daki ayak izini 10 otele çıkardı. (AA)


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,