ABD, Çin'den gelen yolculara Kovid-19 testi şartını kaldırmayı planlıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
ABD, Çin'den gelen yolculara Kovid-19 testi şartını kaldırmayı planlıyor
ABD’de Başkan Joe Biden yönetiminin, Çin’den seyahat eden yolculara yönelik Kovid-19 testi şartını kaldırmayı planladığı belirtildi.
ABD, Çin'den gelen yolculara Kovid-19 testi şartını kaldırmayı planlıyor

ABD medyasına yansıyan haberlerde, Çin’de vaka sayısı, hastaneye kaldırılma ve ölüm oranlarının düşmeye başlamasının, bu kararda etkili olduğu vurgulandı.

İsmi açıklanmayan, konudan bilgisi olan kaynaklara göre, Biden yönetimi, Çin’den seyahat edenlere karşı Kovid-19 testi uygulamasını bu hafta sonuna kadar kaldırabilir.

Çin’de “Sıfır Kovid-19” stratejisinin rahatlatılmasıyla aralık başında vaka ve hastaneye yatırılma oranlarında ciddi artış görüldüğü haberlere yansımıştı.

Biden yönetimi, buna karşılık 28 Aralık 2022’de, Çin, Hong Kong ve Macau’dan ABD’ye seyahat eden 2 yaş üstü bütün yolculara uçağa binmeden 48 saat içinde Kovid-19 testi yaptırma zorunluluğu getirmişti.

ABD sağlık yetkilileri, ayrıca Çin’in salgınla ilgili açıkladığı verilen yeterince şeffaf olmayabileceği endişesini de paylaşmıştı. (AA)


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,