TUI konukları dünya çapındaki en iyi 100 oteli seçti – Türkiye’den 19 otel listede yerini buldu - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
TUI konukları dünya çapındaki en iyi 100 oteli seçti – Türkiye’den 19 otel listede yerini buldu
Konuk değerlendirmelerinin kapsamlı değerlendirmesi, ilk 100 listesinin temelini oluşturur.
TUI konukları dünya çapındaki en iyi 100 oteli seçti – Türkiye’den 19 otel listede yerini buldu

Dünyanın önde gelen turizm şirketi, 4 Mart'ta Berlin'de düzenlenen bu yılki TUI Global Otel Ödülleri öncesinde, küresel seyahat teklifindeki en iyi 100 oteli tanıtıyor.

“Dünya çapında en iyi 100 oteli açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Japonya'dan Güney Afrika'ya, Karayipler'den Hawaii'ye kadar 13.000'den fazla otel sunduğumuz göz önüne alındığında, bu olağanüstü bir başarıdır. Bu listenin yalnızca en iyi tatil uzmanları olan misafirlerimiz tarafından oluşturulmuş olmasından özellikle etkilendim. Otel ortaklarımıza öncü rollerinden dolayı teşekkür ediyor, dünyanın en iyi otelleri arasında yer almalarından dolayı onları tebrik ediyorum. 1 Ocak 2024'te bu görevi üstlenen TUI Group'un Piyasalar ve Havayolları CEO'su David Schelp, "Tüm TUI ekibiyle birlikte önümüzdeki hafta Berlin'de yapılacak ödül töreninde olağanüstü başarıları kutlamayı sabırsızlıkla bekliyorum" diyor.

TUI Global Otel Ödülleri, TUI'nin dünya çapında 19 milyondan fazla misafiri adına, geçtiğimiz yıl üstün hizmet ve kalite sunan seyahat tekliflerindeki otelleri ödüllendirdiği yıllık bir ödül törenidir.

“Misafirlerimiz yaptığımız her şeyin merkezinde yer alıyor. Geri bildirimlerine ve ayrıca dünya çapındaki otel ortaklarımızın çabalarına değer veriyoruz. En iyi 100 otel, konukların geri bildirimlerinin dikkatli bir şekilde değerlendirilmesiyle seçilmektedir. Her yıl dünyadaki en iyi otel deneyimlerini yaratmak için gereken tutku ve bağlılığı kutlamayı misyonumuz haline getiriyoruz. Böyle olağanüstü ortaklara sahip olduğumuz için heyecan duyuyoruz" diyor Grup Ürün ve Satın Alma Direktörü Helen Caron.

BUNLAR DÜNYA ÇAPINDA TUI PORTFÖYÜNDEKİ EN İYİ 100 OTEL:

En iyi 100 otelin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.tuigroup.com/damfiles/default/tuigroup-15/de/medien/PDF-Pressemitteilungen/2024/2024-02-28-die-100-besten-hotels-weltweit/TUI-Global-Hotel-Awards-2024_Top-100-hotel-list.pdf-b1955aa9c133fef49b00230b6b506746.pdf

Bu liste belirli bir sıraya veya sıralamaya göre sunulmamıştır; konuma göre gruplandırılmıştır.

Resim: © TUI Grubu


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,