‘Sonsuza Kadar Canlandırıcı’ – AlUla ilk küresel marka kampanyasını başlatıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
‘Sonsuza Kadar Canlandırıcı’ – AlUla ilk küresel marka kampanyasını başlatıyor
Yeni kampanya, vaha şehrini anlamlı ve özgün bir şekilde sunmayı amaçlıyor.
‘Sonsuza Kadar Canlandırıcı’ – AlUla ilk küresel marka kampanyasını başlatıyor

Kuzeybatı Suudi Arabistan'daki antik vaha şehri, yeni sloganı "Forever Revitalizing" altında ilk küresel marka kampanyasının lansmanıyla heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor. Kampanya yalnızca AlUla'nın tüm özünü yeni ve özgün bir şekilde ifade ederek dünyanın her yerinden yolcuları çekmeyi amaçlamıyor, aynı zamanda destinasyonun bilinçli ve hedefe yönelik gelişimine odaklanmayı da amaçlıyor. Çok çeşitli iletişim ve satış kanallarını içerir ve dokuz ana pazarda altı farklı dilde oynanır.

Yeni görüntü filmini şimdi keşfedin: https://www.youtube.com/watch?v=4OfLJ1Pd-ME

Geleceğe odaklı – AlUla'nın sürdürülebilir destinasyon geliştirme vizyonu

Yenilenme ve değişime odaklanan “Forever Revitalising”, AlUla'nın yalnızca tarihsel açıdan zengin değil, aynı zamanda kalıcı olarak alakalı bir destinasyon olma vizyonuyla da uyum sağlıyor. Bu kampanyayla AlUla, yeniden canlandırılmış bir kültürel vaat sunuyor ve seçici gezginleri ve ortaklarını, sürekli gelişen benzersiz öyküsünü paylaşmaya davet ediyor.

Günümüzün dünyayı gezenlerinin aradıklarını özetliyor: özgün ve anlamlı deneyimler ve nişin yeni seyahat trendi olduğunun kabul edilmesinin yanı sıra çevre dostu ve kültürel açıdan bilinçli turizme yönelik artan trend. Bu yaklaşım, destinasyonun ekonomik refahı doğal ve kültürel mirasının korunmasıyla birleştirme konusundaki kararlılığını gösteren AlUla Sürdürülebilirlik Şartı'na sıkı sıkıya bağlıdır.

Bu, en iyi şekilde, AlUla halkının refahına ve çıkarlarına odaklanan bir kalkınma yaklaşımıyla kanıtlanabilir. Şehir kendisini hem sürdürülebilir hem de sakinleri için zenginleştirici bir destinasyon olarak tanımlıyor. Hedef, 38.000 yeni iş yaratmak, krallığın GSYİH'sına 120 milyar SAR (32 milyar dolar) katkıda bulunmak ve nüfusu 2035 yılına kadar 130.000'e çıkarmak.

Resim: © Royal Commission for AlUla


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,