NEOM, önde gelen lagün destinasyonu Treyam'ı duyurdu - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
NEOM, önde gelen lagün destinasyonu Treyam'ı duyurdu
NEOM Yönetim Kurulu, muhteşem çöl manzarasının denizle buluştuğu yerde konumlanan birinci sınıf bir tatil yeri olan Treyam'ın açılışını yaptı.
NEOM, önde gelen lagün destinasyonu Treyam'ı duyurdu

Araziye minimum müdahaleyle cesur bir tasarıma sahip olan Treyam, konuklarına dinlenebilecekleri, yeniden enerji toplayabilecekleri ve görkemli doğal çevrenin tadını çıkarabilecekleri harika bir cennet sunuyor. Tesis, Suudi Arabistan'ın kuzeybatısında şekillenen bölgesel kalkınma olan NEOM'un en son üyesidir.

Akabe Körfezi'nin güney ucundaki en güzel, masmavi lagünlerden birinin girişinde stratejik bir konuma sahip olan Treyam, konuklarını aktif yaşam tarzlarını denemeye davet eden lüks bir geçit görevi görüyor. Çarpıcı köprü benzeri mimarisi, kuzey ve güney kıyılarını birbirine bağlayarak 250 odalı lüks bir tesise ev sahipliği yapıyor. Köprünün yenilikçi cephesi, uzaktan gün batımına benzer bir yanılsama yaratıyor. Üst ve alt katları, kıyı şeridinin doğal bütünlüğünü korurken, manzarayla bütünleşerek, aşağıda gelgit lagününün ve yukarıda uçsuz bucaksız gökyüzünün panoramik manzarasını sunuyor.

Treyam'ın görsel görkemi, 450 metre uzunluğundaki çatı sonsuzluk havuzuyla daha da artıyor. Denizden 36 metre yükseklikteki bu yüksek seyir noktasından konuklar, lagünün, canlı mercanların ve ufka kadar uzanan sakin, kesintisiz suların nefes kesen panoramik manzarasıyla, yüzer gibi görünen, hayranlık uyandıran bir deneyimle karşılaşıyor.

Treyam macera ve çaba için tasarlandı. Tesis yelkencilik, dalış ve diğer su sporları gibi çeşitli heyecan verici aktivitelerin yanı sıra karada yapılan heyecan verici aktivitelere de ev sahipliği yapmaktadır. Konuklar ayrıca, teknolojiyle geliştirilmiş geniş kapsamlı sağlık ve sağlıklı yaşam olanaklarının ve fitness olanaklarının yanı sıra, çeşitli destansı mutfaklar ve kaliteli yemek seçeneklerinin eşlik ettiği lüks spa bakımlarının da keyfini çıkaracaklar.

Treyam'ın fütüristik mimarisini bölgenin doğal güzelliğiyle birleştirmesi, THE LINE'a sadece kısa bir mesafede benzersiz bir ziyaretçi deneyimi sunuyor. Titiz tasarımı, lüks ve sürdürülebilir tatil kaçışı için kapsamlı bir şekilde yeni bir standart oluşturuyor.

NEOM'un koruma ve yeniliğe olan sarsılmaz bağlılığıyla uyumlu olan Treyam, kıyı ekosistemine zarif bir şekilde entegre oluyor. Açılışı, Akabe Körfezi'ndeki Leyja, Epicon, Siranna, Utamo, Norlana, Aquellum, Zardun, Xaynor, Elanan ve Gidori adlı sürdürülebilir turizm girişimlerinin, bu bağlılığı simgeleyen ve bu canlı dünyada koruma ve yeniliği kolektif olarak savunan son duyurularının ardından geldi.

Resim: © NEOM


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,