Air Samarkand, tarifeli uçuş programının başlatıldığını ve yeni CEO'nun atandığını duyurdu - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Air Samarkand, tarifeli uçuş programının başlatıldığını ve yeni CEO'nun atandığını duyurdu
Air Samarkand, Airbus A321neo uçağıyla Semerkant - İstanbul - Semerkant hattında tarifeli uçuş programına 21 Mart Perşembe günü başlayacak.
Air Samarkand, tarifeli uçuş programının başlatıldığını ve yeni CEO'nun atandığını duyurdu

İlk aşamada, Semerkant Uluslararası Havalimanı'ndan (SKD) İstanbul Uluslararası Havalimanı'na (IST) Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki kez gidiş-dönüş seferleri yapılacak ve yaklaşık 5 saatlik tarifeli uçuş süresi sağlanacak.

Air Samarkand ayrıca, havalimanı yönetim şirketi Air Marakanda'nın Genel Müdürlüğü görevine dönerken havayolunun danışmanı olarak hizmet vermeye devam edecek olan Anton Khojayan'ın yerine yeni CEO olarak Zafar Butayev'in atandığını da duyurdu.

İstanbul, Türkiye'nin en büyük şehrini Özbekistan'a asırlık kültür, iş ve turizm bağlarıyla bağlayan Semerkant'tan itibaren en çok aranan destinasyonlardan biridir. İstanbul Havalimanı ayrıca dünya çapındaki şehirlere kapsamlı seyahat fırsatları sunuyor hemde Air Samarkand, yakın gelecekte şehir eşleştirmesine daha fazla uçuş seçeneği eklemeyi planlıyor.

Semerkant'tan kalkışlar sabah 08.00, İstanbul'a varış 11.10, dönüş seferleri ise İstanbul'dan 12.30'da kalkıyor ve Semerkant'a akşam 19.00'da geri dönüyor (hepsi yerel saatlerde belirtilmiştir).

İlk tarifeli hizmet, herhangi bir havayolu şirketi için önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor hemde  Air Samarkand, yolculara direkt uçuşlarda birinci sınıf konfor ve hizmet standardı sunacak. Bu güzergahta turizm, kültür ve ticari müşteriler için de önemli bir talep var. Air Samarkand, bu yeni hizmeti kurarken Türkiye'de yakın ticari ilişkiler geliştirmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Modern Airbus A321, dünyanın önde gelen havayolları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır ve güvenlik, güvenilirlik hemde olağanüstü yolcu konforu konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahiptir. Air Samarkand, uçuş sırasında düşük gürültü seviyesi sağlayan yeni nesil CFM International LEAP-1A motorlarla donatılmış A321'in en yeni 'neo' versiyonunu kullanacak. Uçağın tam ekonomi sınıfı kabininde 221 yolcu bulunuyor.

Air Samarkand, müşterilerine her biri 23 kg ağırlığa kadar iki kayıtlı bagaj artı 8 kg kabin bagajından oluşan benzeri görülmemiş bir bagaj hakkı sunacak.

İstanbul uçuşlarının biletleri easybooking.uz adresinden, Easy Booking sistemine bağlı seyahat acentelerinden ve biletbank.com adresinden satın alınabiliyor. Yakında havayolunun kendi airsamarkand.com web sitesinin yanı sıra diğer popüler çevrimiçi bilet platformları ve toplayıcılarda daha fazla satış başlayacak. (Air Samarkand)


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,