SunExpress, Electra Airways ile 2025'ten itibaren satış işbirliği konusunda anlaştı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
SunExpress, Electra Airways ile 2025'ten itibaren satış işbirliği konusunda anlaştı
Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak girişimi SunExpress ile Sofya (Bulgaristan) merkezli Avrupa'nın önde gelen charter havayolu şirketi Electra Airways, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin’de 7 Mart 2024'te üç yıllık satış ortaklığı anlaşması imzaladı. imzalandı.
SunExpress, Electra Airways ile 2025'ten itibaren satış işbirliği konusunda anlaştı

Anlaşma, SunExpress'in tüm ticari görevleri üstlenmesini, Electra Airways yer hizmetleri, uçuş operasyonları ve birinci sınıf uçak içi hizmet gibi operasyonel yönlerine odaklanmasını öngörüyor.

“Başarılı ortaklık modelimizi genişletmek, uluslararası varlığımızı artırmak ve ortaklarımızla yakın işbirliği içinde ağımızı genişletmek için stratejik bir adımdır. Artık aynı modele dayalı daha fazla iş birliği kurmak ve böylece satış ortaklarımıza sunduğumuz teklifleri genişletmek için derinlemesine uzmanlığımızı kullanıyoruz“ diye konuşan SunExpress CEO'su Max Kownatzki, şirketin gelecek planlarını şöyle açıklıyor: "Müşterilerimizin isteklerini mümkün olan en iyi şekilde karşılayabilmek için ortaklarımızla birlikte büyümek istiyoruz."

Bulgaristan ile Almanya arasındaki güzergahlar Haziran ayından itibaren satışa sunulacak

Planlanan ilk uçuş, Mayıs 2025'in sonunda yaz sezonu için zamanında gerçekleşecek. Teklifin yolcular için Haziran 2024'ten itibaren www.sunexpress.com/de aracılığıyla rezervasyon yapabilmesi bekleniyor. Başlangıçta Varna ve Burgaz liman kentlerinden Almanya'ya Airbus A320 kullanılacak. Gelecekte diğer Avrupa ülkelerine başka rotalar da izlenecek. Talebin nasıl geliştiğine bağlı olarak hizmetleri genişletme seçeneği de mevcuttur. (Tourexpi, resim: SunExpress)


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,