rtk Romanya seyahat acenteleri zinciri iştiraki kurdu - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
rtk Romanya seyahat acenteleri zinciri iştiraki kurdu
Raiffeisen Touristik Group GmbH (rtk) Strateji ve Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Thomas Boesl ve rtk Romanya (rtk Uluslararası iştiraki) Yönetici Ortak Radu Colfescu tarafından düzenlenen basın toplantısında, rtk´nın Romanya´da seyahat acentesi işletmeleri olarak hızla büyüyeceğini duyurdu.
rtk Romanya seyahat acenteleri zinciri iştiraki kurdu

Thomas Boesl şunları söyledi: "RTK grubu halihazırda birçok Avrupa ülkesinde faaliyet gösteriyor ve geniş bir ürün portföyüne sahip olarak turistik hizmetlerin dağıtımını destekliyor. Yerleşik tur operatörlerinin yanı sıra rtk grubunun oteller, havayolları, havayolu şirketleri ile yoğun bir ortaklık ağı var. Ayrıca, rtk, Romanya'daki bağlı seyahat acenteleri ağını güçlendirmek için diğer uluslararası pazarlardaki onlarca yıllık uzmanlığını kullanacak ve her acente bu anlamda bağımsız kalacaktır. rtk, kendisine bağlı seyahat acenteleri için tarafsız bir organizasyondur ve onlara şu alanlarda destek sunacaktır: pazarlama, teknik destek, ürün eğitimi ve Romanya pazarı için çekici bir hizmet sağlayıcı portföyünün birleştirilmesi."

rtk Romanya, turizm sektöründe geniş deneyime sahip bir ekiple yenilikçi hizmetler sunmayı ve yerel seyahat acentelerini, turizm hizmetlerinin bağımsız dağıtımı ve ortaklıklar geliştirme konusunda desteklemeyi amaçlamaktadır.

rtk Romanya Nisan 2024'te kurulmuş olup, turizm düzenleme acentesi lisansına sahiptir ve yakında ANAT'a bağlanacaktır. Ortaklar, rtk uluslararası (%80) ve turizmde 25 yıldan fazla deneyime sahip bir profesyonel olan Radu Colfescu'dur (% 20). rtk bir tur operatörü olarak değil, tur operatörleri ve uluslararası tedarikçilerle ilişkili olarak seyahat acentelerinin çıkarlarını temsil eden bir turizm birliğiolarak faaliyet göstermektedir. rtk modeli güven, karşılıklı saygı ve eşitliğe dayalı sağlam ortaklık ilkelerine odaklanır.

Tarafsız bir kuruluş olarak rtk Romanya, B2B satışlara odaklanarak Romanyadaki tüm bağlı seyahat acentelerinin hizmetindedir. Bu da şirketin seyahat acentelerine rakip olarak hareket etmeyeceği anlamına gelmektedir. Yakın gelecekte B2C segmentindeki ürünlerin dağıtımı planlanmamaktadır. rtk, bağlı seyahat acentelerinin ortak çıkarlarını destekleyerek seyahat hizmetlerinin bağımsız dağıtımını vurgular.

rtk Romanya Yönetici Ortağı Radu Colfescu şunları söyledi: "rtk Romanya'ya bağlı her ajansın, portföydeki uluslararası tedarikçilerle ilişkilerdeki tüm desteğimizden ve deneyimimizden yararlanarak bağımsız olarak gelişebileceğine inanıyorum. Romanya'daki bağlı acentelere geniş bir yelpazedeki turizm hizmetlerini rekabetçi fiyatlarla sunarak, dış segmentte yer alan bir oyuncu. Gelecek yılın sonuna kadar bir "franchise" dağıtım modeli oluşturmak veya kendi tur operasyon faaliyetlerini yürütmek, geleceğe yönelik diğer hedefler arasında yer alabilir. Ülkemizden 200'e yakın seyahat acentesi ve tur operatörünün RTK Romanya'ya katılmasını umuyoruz" dedi.

Colfescu, bağlı kuruluşlarla ilişkileri etkili ve profesyonel bir şekilde yönetmek amacıyla, rtk Romanya'nın uzmanlaşmış bir destek departmanı kuracağını ve mümkün olan en yüksek düzeyde eğitim ve yardım sağlayacağını belirtti. Ayrıca pazarlama departmanı portföydeki ürünlerin tanıtımı ve cironun güçlendirilmesi amacıyla partnerlere destek sağlayacak. Ayrıca, rtk Romanya'nın ortakları, rtk International'ın çeşitli Avrupa pazarlarında uzun yıllardır var olmasıyla elde edilen bilgi birikiminden de yararlanacak. Çeşitli hizmet sağlayıcılardan bilgi ve koşulların her bir kurum tarafından ayrı ayrı alınmasına veya müzakere edilmesine gerek yoktur, ancak rtk tarafından aracılık edilecek ve bağlı kuruluşların kullanımına sunulacaktır.

İlk aşamada, rtk Romanya, Romanyalı müşterilerine bağlı acenteler aracılığıyla, herhangi bir destinasyon için mümkün olan en iyi ürünleri mükemmel bir kalite-fiyat oranıyla sunabilmek için dış segmente odaklanacak. Geniş uluslararası tedarikçi portföyü sayesinde Romanya pazarındaki turizm hizmetleri yelpazesi sürekli olarak geliştirilecektir. Daha sonraki bir aşamada, rtk International'a bağlı 3.000'den fazla seyahat acentesinden oluşan ağ aracılığıyla Romanya'ya gelen turizmi teşvik etmek de mümkündür.

rtk uluslararası grubu 2003 yılında kuruldu ve 2,3 milyar Euro ciroya sahip. Ana faaliyet alanı eğlence sektörü alanında B2B ve B2C ilişkilerinde aracılık yapmaktır; grup tüm önemli Avrupa tur operatörleri, otelciler ve aynı zamanda yerel kamu idareleri, destinasyon yönetimi organizasyonları, sigortacılar ve teknoloji sağlayıcılarla işbirliği yapmaktadır. Avrupa'da, rtk International'ın biri Almanya'da ve biri Lüksemburg'da olmak üzere iki genel merkezi, Belçika, Hollanda, Avusturya ve Romanya'da dört yerel yan kuruluşu, Fransa, İsviçre ve İtalya'da ortak kuruluşları ve diğer bağlı Avrupa seyahat acenteleri bulunmaktadır.

Resim: © rtk


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,