LOTİ, Luxury Travel Mart’ta Yoğun İlgi İle Karşılandı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
LOTİ, Luxury Travel Mart’ta Yoğun İlgi İle Karşılandı
Lüks seyahat sektörünün öncü fuarı Luxury Travel Mart, 2-3 Mart 2023 tarihlerinde Moskova'da Hyatt Regency Moscow otelinde katılımcıların yoğun ilgisi ile düzenlendi.
LOTİ, Luxury Travel Mart’ta Yoğun İlgi İle Karşılandı

Luxury Travel Mart'a katılan firmalar arasında dünyaca ünlü otel grupları, beş yıldızlı tatil köyleri, seçkin otomobil, gemi, yat ve özel jet kiralama şirketleri, DMC ‘ler ile tur operatörleri yer aldı.

BDT pazarıyla bağlarını güçlendirmek isteyen lüks segment konseptli şirketlerin katılım gösterdiği fuarda LOTİ en çok ilginin yoğunlaştığı şirketlerden biri oldu. Sunduğu konfor ve hizmet kalitesi ile fark yaratan LOTİ, katılımcıları özgün LOTİ stant tasarımı ve şampanya karşılaması ile cezbetti. Acenteleri, fuar için Antalya'dan bizzat gelen LOTİ CEO'su Aydın Yaşayacak ve LOTİ'nin Genel Müdürü Anna Samoylenko ile Moskova ofisi temsilcileri karşıladı.

Fuarın ikinci gününde, tüm konukların beyaz kıyafetle katılım gösterdiği gala, konserler ve seçkin şeflerin lezzetli menüleri ile son buldu.

Fuar, lüks hizmetler pazarına olan ilginin arttığını açıkça ortaya koydu.


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,