Dominik Cumhuriyeti, İlk Kez UN Tourism Genel Kurulu’na Ev Sahipliği Yapacak - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Dominik Cumhuriyeti, İlk Kez UN Tourism Genel Kurulu’na Ev Sahipliği Yapacak
Dominik Cumhuriyeti, tarihinde ilk kez 2027 yılında UN Tourism Genel Kurulu’na ev sahipliği yapacak
Dominik Cumhuriyeti, İlk Kez UN Tourism Genel Kurulu’na Ev Sahipliği Yapacak

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen 26. UN Tourism Genel Kurulunda alınan kararla ülkeye verilen bu görev, Karayip ülkesinin dünya turizmindeki yükselen liderliğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Dominik Cumhuriyeti Turizm Bakanı David Collado, verilen bu değerli görevin ülke turizmi açısından büyük anlam taşıdığını vurguladı. Collado, sosyal medya açıklamasında şu ifadeye yer verdi:

“2027’de UN Tourism Genel Kurulu’na ev sahipliği yapmak sadece bir başarı değil; bölgedeki turizm anlayışını dönüştüren yönetimimizin uluslararası alanda takdir edilmesidir.”

Bakan, Dominik Cumhuriyeti’nin küresel turizmdeki etkisinin her geçen gün arttığını da belirterek “Dominik Cumhuriyeti, kıta turizmine yön veren bir destinasyon haline geliyor.” dedi.

Kısa süre önce UN Tourism, David Collado’yu “Amerikaların Turizm Bakanı” olarak onurlandırmıştı. Bu unvan, Birleşmiş Milletler turizm kurumunun bir bakanı bu şekilde ilk kez ödüllendirmesi açısından da tarihi bir nitelik taşıyor.

Genel Kurul’da Dominik Cumhuriyeti’ni Turizm Bakan Yardımcısı Carlos Peguero temsil etti.

Kaynak: https://www.tourinews.es/economia-y-politica-turismo/dominicana-onu-turismo-asamblea-general-2027-sede-primera-vez_4489543_102.html

Resim: © Tourinews


Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,