Bentour Reisen, Türkiye talebinde toparlanma bildirdi - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Bentour Reisen, Türkiye talebinde toparlanma bildirdi
ITB'nin başlamasından hemen önce, Bentour Reisen Türkiye için merak edilen önemli bir iyileşme bildirdi.
Bentour Reisen, Türkiye talebinde toparlanma bildirdi

Şubat ayında depremin neden olduğu düşüşün ardından Türkiye uzmanlarının çekincelerine karşı rezervasyonlar geçen hafta yeniden istikrar kazandı. 2019 ile karşılaştırıldığında, bugüne kadar satışlarda çift haneli iyi bir artış bildirdi.

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, "Mevcut gelişmeden memnunuz. Müşterilerimiz Türkiye ile ilgileniyor ve şimdiden en popüler otelleri en iyi seyahat sürelerinde güvence altına alıyorlar."

Geçen yılın sonunda Bentour Reisen, Türkiye için uçuş ağını büyük ölçüde genişletti ve 23 yazı için neredeyse %40 daha fazla uçuş koltuğu planlandı. Mevcut gelişme Bentour Reisen'i haklı çıkarıyor.

Uğur sözlerine şöyle devam ediyor: "Depremler talep üzerinde sadece kısa vadeli bir etki yarattı. Suriye sınırı turistik bölgelere 650 km uzaklıkta, bu nedenle depremlerden etkilenmiyorlar ve esnek tarifemizle rezervasyon tamamen risksiz. Ayrıca, her rezervasyon yerel halka da yardımcı oluyor, çünkü birçok turizm profesyoneli aslen etkilenen bölgelerden geliyor. (Bentour)


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,