Almanlar için Paskalya'da Mısır, Türkiye ve İspanya ön planda - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Almanlar için Paskalya'da Mısır, Türkiye ve İspanya ön planda
Erken rezervasyon yapanlar nedeniyle yüksek rezervasyon hacmi.
Almanlar için Paskalya'da Mısır, Türkiye ve İspanya ön planda

Paskalya yaklaşıyor ve birçok tatilci Paskalya tatili sırasında Akdeniz'deki bahar güneşine ya da güneş ışığının garanti olduğu daha uzak destinasyonlara yöneliyor. Mısır, Türk Rivierası ve Kanarya Adaları en popüler seyahat destinasyonlarıdır. Paskalya geleneksel olarak en popüler seyahat zamanlarından biridir. Bu yıl da durum aynı: Alman Seyahat Birliği'nin (DRV) raporuna göre, son birkaç ayda Almanlar çoğunlukla uçuş paketleri ve gemi seyahati rezervasyonları yaptı. Paskalya'da seyahat edenlerin çoğunluğu çok erken rezervasyon yaptırarak tur operatörlerinin erken kayıt fırsatlarından yararlandı.

Mart ayının en yüksek satışların olduğu ve aynı zamanda mevcut kış turizm sezonunda (1 Kasım 2023 - 31 Nisan 2024) seyahatlerde en yüksek büyümenin olduğu Ocak ayında zaten belliydi. Bu olumlu rezervasyon eğilimi Şubat ayında da devam etti. Tur operatörlerinin (gezi seyahatleri hariç) satış açısından en çok rezervasyon yaptığı tatil bölgeleri şunlardır: Hurghada, Antalya, Fuerteventura, Gran Canaria, Mallorca, Maldivler, Tenerife, Dubai, Phuket ve Lanzarote. Bu, Travel Data + Analytics'in (TDA) DRV için yaptığı değerlendirmelerin sonucudur. Analizler, seyahat acentelerinden ve tur operatörü ürünleri satan çevrimiçi seyahat portallarından alınan rezervasyon verilerine dayanıyor. Gemi gezileri de yoğun talep görüyor; Paskalya tatili için yine moda.

Tatil yapmak isteyenler seyahat varış noktasını, kalkış havaalanını ve konaklama yerini seçerken esnek olmalıdır. Çünkü birçok seyahat destinasyonu zaten çok iyi rezerve edilmiş durumda. 


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,